Content creatie voor Rituals

Rituals

Content creatie voor Rituals

We hebben van Rituals geleerd dat zelfs de kleinste dingen in het leven onlosmakelijk verbonden zijn aan rituelen. Via Facebook vertellen we graag verhalen waarvan je gaat wegdromen. Content creëren voor een merk als Rituals heeft hetzelfde effect als een dagje wellness: lekker ontspannend!

Om je helemaal mee te nemen in de filosofie van Rituals, maken we elke maand een reis doorheen een nieuw verhaal, een nieuw ritueel. We creëren vanuit de global content kalender spot on copy met een hart voor mensen, onze omgeving en heerlijke verzorgingsproducten. Dit doen we voor België en Nederland met een aangepaste tone of voice, leuke afbeeldingen, fijne video’s en inspirerende blogposts.

 

Daarnaast zorgen we voor beide landen ook nog voor spontane content. Win-wedstrijden of mensen warm maken voor een leuke spa-namiddag in een Urban Spa. Even inhaken op het mooie weer of Rituals bijstaan bij het uitzenden van live video op Facebook. Ook daar maakt Dorst & Lesser deel van uit.

 

Heb je al zin gekregen om weg te dromen van onze content? Breng dan een bezoek aan onze Facebookpagina en droom al even weg.

Lees ook

117 41 43 42 110 115 39 102 40 125 40