Onze diensten

Van strategie tot content creatie, social advertising, community management, campagnes en influencers marketing. Wij doen het graag voor ieder merk.

Strategie

Een goede strategie is de basis voor het verhaal van jouw merk. We crëeren op basis van onze kennis van de markt, insights en de community van het merk, een content- en campagnestrategie. We dompelen ons onder in de wereld van de consument zodat we met relevantie en creativiteit een plekje veroveren in het hart van de doelgroep.

We werken met een duidelijk strategisch framework waarin we kaders schetsen voor wat we willen vertellen, via welke kanalen en wat het doel is. Dat en de weg hiernaar formuleren we in een duidelijke doelstelling.

Wij zijn social media partner voor o.a.:

Content creatie

Goede, relevante en creatieve content is hét belangrijkste bij een sterk merkverhaal. Onze content creators maken content voor alle verschillende social media kanalen, van Facebook tot Snapchat en van Instagram tot YouTube en blogs. Videocontent speelt hierbij een almaar grotere rol. Ons inhouse videoteam creëert elke dag GIFjes en snappy video's, zoals stop-motion content voor onze klanten. Daarnaast shooten we grote videoproducties en korte documentaires.

Social Advertising

Een goed verhaal verdient een publiek. Dat publiek bereiken we via social advertising. We zorgen constant voor de optimalisatie van lopende campagnes door targeting, re-targeting en het creëren van custom audiences.

Onze advertising specialisten zijn daarnaast ook op de hoogte van alle nieuwe advertising mogelijkheden op de verschillende social media kanalen. Zo halen we altijd het maximale resultaat uit ieder budget.

Campagnes

De doelgroep bereiken is belangrijk, maar deze groep mensen activeren en een steeds groter wordende groep loyale consumenten binden aan een merk is nog veel belangrijker. Hiervoor creëren we activaties; groot of klein, online of offline. Dit gebeurt steeds in lijn met de merkwaarden, de wensen van de consument én met een duidelijk doel voor ogen.

Community managment

Onze community managers zorgen ervoor dat er geen verschil is tussen de offline en online service van een merk. Ze verzorgen de webcare; het beantwoorden van vragen en afhandelen van klachten, maar ze zorgen ook voor de fun webcare, waarbij ze proactief conversaties aangaan met de doelgroep.

Daarnaast staan ze ook in voor het creatieproces van de content, het publiceren en monitoren van de content. Elke maand maken ze een overzichtelijke rapportage met alle resultaten en insights waardoor de contentproductie continue wordt geoptimaliseerd.

Influencers marketing

De afgelopen jaren zijn we bevriend geraakt met populaire influencers, die met hun content duizenden Belgen iedere week opnieuw weten te boeien en te binden. Door samen te werken met online beroemdheden kunnen we jouw merkverhaal integreren binnen hun content of de influencers inzetten als ambassadeur voor jouw merk. Hierbij zoeken we altijd naar de perfect match tussen merk en influencer.